Despre noi

Cojocaru Ghe. Marius – Intreprindere Individuala

Sediul firmei este in Slatina, Str. N. Titulescu, Nr. 35 si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F28/121/2010, avand Codul de Inregistrare Fiscala  26641629.

Politica firmei este indreptata permanent asupra clientului pentru a-i oferi informatii corecte, in conformitate cu legistatia financiara si fiscala in vigoare.

Valorile noastre sunt: incredere, integritate, competenta, munca in echipa, respect fata de clienti si nevoile acestora.

Initiatorul proiectului PFA–Consultanta.ro, Marius Cojocaru este Manager de Proiect, trainer- formator, economist licentiat al ASE Bucuresti.
Experienta sa profesionala este de peste 25 ani.  A debutat in cadrul Ministerului de Finante – Administratia Financiara – inspector Persoane Fizice Autorizate si a continuat ca inspector de specialitate la Directia de Control Financiar al Statului, Director Economic al Elcaro SA Slatina (companie a grupului Siemens AG, preluata ulterior de Concernul Pirelli SpA), manager al unor companii private. In ultimii 7 ani este consultant si consilier-formator pentru persoanele fizice autorizate.

A urmat cursul de Dezvoltare a Competentelor Antreprenoriale organizat de Asociatia Procomune si Structural Consulting Grup, autorizat de CNFPA.

A urmat cursul de MANAGER de PROIECT organizat de Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG Bucuresti, autorizat de CNFPA.

A urmat cursul de FORMATOR organizat de Centrul de Consultanta si Dezvoltare a Resurselor Umane Slatina, autorizat de CNFPA.

Proiectul www.pfa-consultanta.ro a fost lansat in luna decembrie a anului 2010. Pana in prezent am avut peste 350.000 de vizitatori unici ai site-ului, peste 15.000 de intrebari au primit raspunsuri pe diverse teme legate de PFA, peste 5.000 persoane au fost consiliate pentru a deveni PFA si indrumate sa-si gestioneze singure afacerea.